Конкурс от Моршинской

 

Условия акции

на Фэйсбуке у Свитолиной

на Фэйсбуке у Моршинской

в Инстаграме

Победители 

 

Офіційні правила акції

«Запиши на відео, як набиваєш ракеткою тенісний м'яч»

 

Замовником Акції «Запиши на відео, як набиваєш ракеткою тенісний м'яч» (надалі – Акція) є ПрАТ «Індустріальні та дистрибуційні системи» (надалі – Замовник). Організатором і Виконавцем Акції є ТОВ «Ай Ес Ді Груп» (надалі – Виконавець).

 

1. Мета Акції

1.1. Формування та підтримання обізнаності споживачів щодо продуктів, які виробляє ПрАТ «Індустріальні та дистрибуційні системи».

 

2. Тривалість Акції

2.1. Акція триває з 11.04.2018 року до 17.04.2018 року (включно). 17.04.2018 року до 20:00 відбувається оголошення переможців Акції. Територія проведення Акції – Україна (за винятком території проведення антитерористичної операції та тимчасово окупованих територій).

 

3. Умови участі в Акції

3.1. Акція проводиться у соціальній мережі Facebook та Instagram.

3.1.1. Взяти участь в Акції мають право громадяни України, віком від 14 (чотирнадцяти) років за умови дотримання положень та умов цих Правил (далі «Учасник»), які мають постійне місце проживання на території України, крім осіб зазначених у п. 5 цих Правил. Учасники Акції, яким на момент початку Акції не виповнилося 18 (вісімнадцять) років, але виповнилося 14 (чотирнадцять) років (далі - «Неповнолітні Учасники») можуть бути Учасниками Акції за умови, що повідомлять належним чином своїх батьків (або осіб, які їх замінюють) про свою участь в Акції.

3.1.2. Неповнолітні Учасники Акції самостійно забезпечують належну поінформованість батьків (осіб, які їх замінюють) про свою участь в Акції. Підтвердженням поінформованості батьків (або осіб, які їх замінюють) є їх письмово оформлена згода, яка на першу ж вимогу має бути надана для ознайомлення Організаторові (Виконавцеві) Акції. Виконавець та Замовник вправі обмежити Неповнолітнього Учасника в участі або в отриманні подарунку, якщо таким Учасником не було дотримано Правила щодо повідомлення батьків (осіб, які їх замінюють: опікунів, вихователів тощо) про факт своєї участі в Акції та/або неотримання від останніх письмово оформленої згоди.

3.1.3.Взяти участь у Акції можуть користувачі, які мають відкриту персональну сторінку в соціальній мережі Facebook та Instagram, що налічує не менше 10 друзів та створена не пізніше ніж за 1 (один) календарний місяць до початку Акції, а також містить не більше трьох репостів інших конкурсних активацій зі сторінок інших брендів.

 

3.2. Щоб стати учасником Акції необхідно:

3.2.1. У період акції, визначений у п. 2.1. цих Правил, на сторінці ПрАТ «Індустріальні та дистрибуційні системи» у соціальній мережі Facebook та Instagram, що розміщується за посиланням https://www.facebook.com/Morshinska/ та https://www.instagram.com/p/Bhdfs0OjezO/, розміщується публікація від 11.04.2018 з пропозицією опублікувати у власному профілі в соціальній мережі Facebook або Instagram відеозапис з набиванням тенісного м’яча ракеткою (це може бути ракетка для великого тенісу, настільного, та навіть для бадмінтону), додавши хештег #якСвітоліна. Для участі в Акції користувачеві необхідно у власному профілі розмістити свій відеозапис, додавши хештег #якСвітоліна .

3.3 До участі в Акції не беруться до уваги публікації, що містять елементи нецензурної лексики або інші елементи, що порушують, морально-етичні та інші загальноприйняті правила поведінки у суспільстві.

3.4. До участі в Акції береться тільки одна публікація (перший відеозапис) від учасника Акції та лише в одній соцмережі (Facebook або Instagram). Інші публікації враховані не будуть.

3.5. Принципи визначення переможців та отримання подарунків:

3.5.1. Визначення переможців відбуватиметься методом випадкового вибору на сторінці Facebook під конкурсним постом від 11.04.2018 за допомогою сервісу random.org, серед усіх учасників з обох мереж (Facebook та Instagram спільно), які виконають умови Акції, вказані у п. 3.2.1. цих Правил.

3.5.2. Кожен із переможців Акції має право на отримання тільки одного подарунку Акції.

3.6. Погодження деталей (час та місце) щодо отримання подарунку відбувається шляхом комунікації у соціальній мережі Facebook з представником Виконавця.

3.7. Вручення подарунків переможцям відбудеться протягом 30 діб з дня оголошення результатів конкурсу у соціальній мережі Facebook, що розміщується за посиланням https://www.facebook.com/Morshinska/, під постом від 11.04.2018.

3.8. Якщо учасник конкурсу виграв у Акції, проте не зв’язався з представником Виконавця в соціальній мережі Facebook та Instagram (не надіслав повідомлення) протягом місяця з моменту оголошення результатів конкурсу, то у такому випадку видача подарунків не здійснюється.

3.9. Беручи участь в Акції, її учасники погоджуються з Правилами Акції, в тому числі з тим, що вони нададуть Виконавцю Акції всю необхідну для отримання подарунку інформацію (прізвище та ім’я відповідно до паспорту громадянина України, номер телефону, місто та номер відділення Нової пошти, інші необхідні дані, щодо Учасника).

3.10. Доставка подарунків Переможцям Акції здійснюється за рахунок Виконавця при повній компенсації вартості доставки Замовником виключно в межах території України. Доставка Подарунків не здійснюється на територію проведення антитерористичної операції та на тимчасово окуповані території в силу дії Закону України від 02 вересня 2014 року N 1669-VII «Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції» та Закону України від 15 квітня 2014 року N 1207 «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України». Переможці отримують Подарунки після узгодження з Організатором порядку доставки Подарунку.

 

4. Подарунки Акції.

4.1. Перелік подарунків для переможців Акції:

Переможців у конкурсі троє.

Призами у конкурсі є: 1. Тенісна ракетка з автографом Еліни Світоліної та місячний запас «Моршинскої» «Спорт», 2. маленький тенісний м’яч з автографом Еліни Світоліної та місячний запас «Моршинскої» «Спорт», 3. маленький тенісний м’яч з автографом Еліни Світоліної та місячний запас «Моршинскої» «Спорт».

Місячний  запас мінеральної води складає 72 пляшки об’ємом 0,75 л кожна.

4.2. Учасник конкурсу підтверджує, що подарунки поверненню або обміну на грошові кошти не підлягають.

4.3. Податковим агентом в Акції виступає Виконавець. Оподаткування подарунків здійснюється Виконавцем згідно чинного законодавства України. Замовник Акції має право самостійно змінювати асортимент подарунків на власний розсуд.

 

5. Учасниками Акції не можуть бути наступні особи:

5.1. Фізичні особи, які не є громадянами України.

5.2. Працівники Виконавця та Замовника, а також члени їхніх родин: (чоловік/дружина, діти, брати/сестри, батьки).

5.3. Особи, які не виконали умови, визначені у п.3 даних Правил.

 

6. Інші умови

6.1. ПрАТ «Індустріальні та дистрибуційні системи» не несе відповідальності за дії Учасника Акції, щодо отримання та користування подарунком у зв’язку з відсутністю від нього необхідної інформації про нього, тощо.

6.2. Учасники Акції, що набули право на отримання подарунку, не мають права отримати еквівалент подарунку в грошовій формі.

6.3. Замовник Акції та Виконавець не несуть відповідальності за достовірність наданої учасниками Акції інформації щодо контактів з ними.

6.4. У разі надання недостовірної/неповної інформації, відмови учасника Акції від отримання подарунку (в т.ч. п.3.9. Правил), що набув право на отримання подарунку, від отримання подарунку, Замовник Акції має право на свій розсуд або не вручати відповідний подарунок нікому, або визначити додатково особу, що набуде право на отримання подарунку зі списку інших учасників Акції за правилами, що вказані в Акції.

6.5. Замовник Акції має право на свій розсуд в період Акції змінювати умови та строки проведення Акції, порядок видачі подарунків, їх перелік, припиняти, зупиняти проведення Акції, розмістивши оголошення про це на власній сторінці у соціальній мережі Facebook та Instagram, що розміщується за посиланням https://www.facebook.com/Morshinska/ та  https://www.instagram.com/morshinska.ua/ При зміні та/чи умов строків проведення Акції кількість подарунків змінюється пропорційно.

6.6. Беручи участь в Акції, її Учасники надають тим самим свою беззастережну згоду на публічне розкриття Замовником особистої інформації/ персональних даних про Учасників Акції в будь-якій формі і будь-яким способом на розсуд Замовника.

6.7. Беручи участь в Акції, її Учасник надає безумовну згоду на обробку його персональних даних (зокрема, відомостей, які містяться в паспорті громадянина України, а також інших персональних даних Учасника, які містяться в будь-яких документах чи копіях документів), з метою забезпечення реалізації цивільно-правових, господарсько-правових, адміністративно-правових, податкових відносин та відносин у сфері бухгалтерського обліку, що виникають з цих Правил та/або механізму проведення Акції або пов’язані із ними. Беручи участь в Акції, Учасник надає безумовну згоду також на включення із вказаною метою персональних даних Учасника до відповідної бази персональних даних, власником якої є та/або може бути Виконавець Акції, а також особи, залучені Організатором до проведення Акції.

6.8. Відправку подарунків здійснює  Виконавець через службу Нової пошти.

6.9.Учасники Акції погоджуються, що їх варіанти коментарів–відповідей, що викладені/надані на сторінці ПрАТ «Індустріальні та дистрибуційні системи» у соціальній мережі Facebook та Instagram можуть бути використані Замовником на свій власний розсуд у своїй діяльності. Під використанням слід розуміти оприлюднення, сповіщення, перетворення, перероблення, передання третім особам, використання в рекламних кампаніях, акціях, конкурсах, анонсах, та інших заходах Замовника та інші права – без виплати будь-якої винагороди на весь час використання.

6.10. Своєю участю в Акції всі Учасники повністю погоджуються з цими Правилами та зобов'язуються їх виконувати.

6.11. У випадку виникнення ситуації, що допускає неоднозначне тлумачення цих Правил і/або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Замовником. Рішення Замовника є остаточним і оскарженню не підлягає.

 

 

 

 

Контакти Виконавця Акції:

ТОВ «Ай Ес Ді Груп»

03151, Україна, м. Київ,

вул. Волинська, 15, кв. 51

Контакти Замовника Акції

ПрАТ «Індустріальні та дистрибуційні системи»

04073, Україна, м. Київ,
проспект Степана Бандери, 9, корп.5, оф.501.