ВІЛЬНИЙ ПРОСТІР СПІЛКУВАННЯ У ОФІСІ ПОЗИТИВНИХ ЕМОЦІЙ: Теми та час детальніше
CITE » Проекти » Універсіада - 2013

Універсіада - 2013

                                                "... економіка - це гра ресурсами,                                                                                                                           у тому рахунку і людськими ..."                                                                                   З розмови учнів на перерві в коридорі школи №4                                                "... екологія - це наука про те,                                                                                                                      що залишилось від ресурсів планети ..."                                                                                                           З опитувань учнів школи №1

ЦІЛІ проведення Конкурсу: - Створення спільноти вмотивованої молоді, яка володіючи заннями створить середній клас в Україні та закладе основи грамотної і чесної конкуренціїї. - Розширення кругозору і масштабу мислення молоді, що навчається в школах, гімназіях, коледжах, училищах, технікумах, вищих навчальних закладах. - Формування осмислення майбутньої причетності молоді до процесів міжнародної економіки, екології і основних тенденцій сучасної мікро і макро економіки та екології України, до подій на промисловому, екологічному, сировинному, фінансовому ринках. - Розвиток навичок аналітичного мислення, складання індексів, рейтингів, застосовування методик екологічного моніторінгу, обробка статистичних даних, звітів різних інституцій, аналіз котировок цінних паперів підприємств різних галузей, ф'ючерсів на індекси, цукор і кукурудзу, метали, квот на викиди в атмосферу та інших. - Підготовка молоді до самостійного життя після закінчення навчального закладу та набуття знань при підготовці вступу до вищів на економічні та екологічні спеціальності в тому рахунку за кордоном.

Учасники зможуть: після закінчення конкурсу та продовження вивчення еколого-економічних процессів, аналізувати вплив світових трендів на промисловий і агропромисловий та переробний сектор України і регіону та стан довкілля, прогнозувати обсяги збуту продукції підприємств, асортимент посіву сільгосп культур на сезон вперед; планувати розвиток промисловості, тваринництва та інших галузей, завантаження переробних підприємств; робити розрахунки по доходах і видатках; стати членом профільного клубу юних підприємців-екологів, чи започаткувати власну спільноту в регіоні; освоїти основи конкуренції та спрощений язик програмування з допомогою фінансових ігор; прийняти участь у розробці нової моделі екологічної економіки регіонів і суспільства; за підтримки Організаторів запропонувати свої послуги (брокера) виробникам сільгосппродукції і обслуговуючим кооперативам нового зразка, аграрним, товарно-універсальним і іншим біржам і брокерам, торгово-промисловим палатам екологічним та іншим організаціям.

Учасники отримають: основні засади знань в економіці та екології, аналітиці економічних процесів, практичні навички у сучасних перспективних професіях (наприклад, столяра чи програміста - після універсіади), що користуються підвищеним попитом, безкоштовне програмне забезпечення для кожного навчального закладу та систему управління малим бізнесом, навички і допомогу у створенні власних сайтів та бізнес-проектів; практичні поради як розпочати власну справу, розробити Технічні умови і Технологічні регламенти, фінансові плани; можливість реалізувати знання в області математики при складанні опціонних стратегій та навчитися еколого-інвестиційно-математичному моделюванню, вивчити інструментарій, механізми і технологію мотиваційних програм акціонерних товариств та товариств співвласників і спрогнозувати їх зацікавленість, застосувати знання шкільних дісциплін; поглиблене розуміння структури економіки світу та екологічних проблем країни, області, міста, родини та вимоги роботодавця про практичні знання і те, що - платити податки патріотично, а перетворювати відходи у сировину - економічно!

 

"... Прогрессивные формы организации молодежи позволили бы существенно изменить ее положение в обществе, решить многие важные проблемы, направить творческий потенциал и социальную энергию молодых людей в русло формирования современного облика общества, повысить роль, значение и социальную ответственность молодежи в жизни страны, активно вовлекая ее представителей в социально-экономические и социально-политические процессы. ..."

РАДІОЕФІР (скачати)

Телеефір. Відео.

Керівник оргкомітету Універсіади Олександр Загоруйко та трейдер Центру інвестиційних технологій Роман Петров.

Чи відповідає ідея Універсіади з економіки завданням чи проектам виконавчої влади? Чи потрібна громаді економічно грамотна та вмотивована молодь?. Відео.

  "Кожна дитина від народження геній, 

  тільки з часом оточення робить їх звичайними людьми."

  "Глобальный передел сфер влияния и собственности в мире

      в будущем будет осуществляться профессионалами

  (сегодняшними школьниками) на фондовых площадках,

      без войн и потрясений." 

                        "Капитализм это постоянное нарушение равновесия

                        с целью развития и создания возможности движения

                        от одной точки равновесия к другой."

... В течение веков эволюция капитализма шла в направлении большей прозрачности, доверия и альтруистического поведения. Неслучайно, что данная тенденция обернулась возросшей производительностью труда и экономическим ростом. Эта эволюция происходила вовсе не потому, что капиталисты — такие уж добряки. Нет, она происходила оттого, что преимущества взаимного доверия потенциально огромны, а также оттого, что успешная рыночная система учит людей ценить эти преимущества. Для успеха и процветания любая экономика нуждается в здоровом уровне доверия, надежности и честности повседневных сделок. Если вы решите, что каждая потенциальная сделка недобросовестна или все товары, которые вы хотите купить, некачественны, бизнес пойдет очень вяло. И что еще более важно, затраты на него окажутся заоблачными, поскольку вам придется прилагать титанические усилия, чтобы проверять каждую сделку и учитывать угрозу того, что потребуется вмешательство закона, чтобы довести до конца каждый контракт. Чтобы экономика процветала, вовсе не нужна слепая вера ... в добрые намерения окружающих (риск является неотъемлемой частью любой сдел-ки), достаточно простого доверия к обещаниям и обязательствам партнеров. Джеймс Шуровьески "Мудрость толпы"

 

 

Переможці отримають грошові призи і цінні подарунки!

 

МЕРОПРИЄМСТВА (докладніше про конкурси)
Конкурс з ідей інтернет-проектів
Конкурс фото та журналістских репортажів
Турнір з теннісу

 

Вболівальники зможуть оцінити дії учасників на сторінці

Вболівальники зможуть оцінити МЕРОПРИЄМСТВА на сторінках присвячених цим заходам

Об`ява у навчальних закладах про Презентацію Універсіади

 

Регіональні консультанти

pravo-invest.biz

Організатор

Громадський Центр інвестиційних технологій,
тел. (094) 927-24-72, (044) 362-54-72.

Заявки приймаються на пошту: ueeu@i.ua

 

Скачати Лист Департаменту освіти, Анонс, Заяву.

 

Проект ініційований Громадським центром інвестиційних технологій та студентськими клубами які беруть участь у глобальному русі "Молодь за сучасну економіку".

Матеріали

Універсіади-2013 - частина національного ексклюзивного комплексного продукту об'єднаного під спільною назвою - "(ЕЕККОО)"(еколого-економічний, конкурсно-консультаційний, образотворчий осмос)(економіка дружня до екології "ЕКО в квадраті", позашкільні технології засвоєння знань та вмінь у мобільній школі майстрів), готує пропозиції до законів по освіті, екології, економіці, культурі та спорту, подає власні проекти до Книги рекордів України, підтримує творчі ініціативи та починання. ЕЕККОО складається з Програми "Територія інновацій", еколого-економічних та освітньо-пізнавальних (ігри "Інтеллектуальний капітал", "Битва Еко-кіборгів", Універсіади з бізнес-моделюванням та Фінансовим плануванням Сім`ї, Програма по розділенню відходів у навчальних закладах "Європейське місто", Інтернет канал і телепрограма "ЕкоАльтернатива", "Економіка і право" та молодіжне підприємство "Рекламна платформа Альтернативний вектор", постійно діючий круглий стіл "Сучасна позашкільна освіта"), регулярних соціально орієнтованих (майстер-класи для людей з особливими потребами і дітей, які пропагують національну символіку), образотворчих (створення арт-об'єктів), конструкторсько-технічних (міжнародний фестиваль екко-моделей, майстерня веломобілей і авіамоделей, гуртки з ракетобудування) і національно-культурно-спортивних ("Вітаю Вій", новорічне шоу "ЗОЛОТА ПІРАМІДА", "Ред Рута Руеда" та інші до календарних свят, секції та турніри з тенісу, шахів, капоейри, конкурс "Еко-сімей") заходів, у тому рахунку інтерактивних, акцій («Велопаркінг кожному магазину», «Еко-локації роздільного збору відходів у кожний під`їзд будинку», патріотична акція "Рожева піраміда миру" та ін.), з використанням міжнародних программ (Stop Eco Mess, Aflatoun, «Зелена демократія» ("Розвиток спроможності учнівського самоврядування через екологічну освіту" Фонду посольства США в Україні), рекомендованих для дітей та батьків ГО «Академія творчості "АРТЕККО"», ГО «Центр інноваційних технологій», Центром інноваційних технологій освіти, авторськими творчими майстернями-лабораторіями ВОІПОПП.

«Alis inserviendo consumor»

Найближча зустріч
Консультування з Тестових Завдань
у Скайпі з 18.00 (день узгоджується за телефоном). докладніше

Заняття по економетриці, основам підприємництва та ремесел, програмуванню та WEB-дизайну, тенісу,..., у профільних клубах (гуртках) та консультаціі з закордонними спеціалістами, будуть проводитись безкоштовно і після закінчення Універсіади.

Скайп-конференція

Чекаємо реєстрацію музичне училище, технічний, агрономічний, транспортний коледж