ВІЛЬНИЙ ПРОСТІР СПІЛКУВАННЯ У ОФІСІ ПОЗИТИВНИХ ЕМОЦІЙ: Теми та час детальніше
CITE » Проекти » Фестиваль LOVE HOBBY Etno-Fest (13-14.02.2016р) » Прес-реліз LOVE HOBBY Etno-Fest. Фінал

Прес-реліз LOVE HOBBY Etno-Fest. Фінал

 

 

 

ФЕСТИВАЛЬ

УЛЮБЛЕНИХ ЗАХОПЛЕНЬ 

 

3-й поверх

13\02\2016  з  12:00 до 20:00

14\02\2016  з  12:00 до 20:00 

 

Фінальний пресс-реліз (Для опублікування з дня надходження релізу). 15.02.2016 р.

 

        За додатковою інформацією звертатися до: оргкомітет фестивалю тел.: 096-0983524. тел. 063 -0700469 Подробиці на сайті програми «Територія інновацій»: http://ueeu.in.ua/ti

 

        У суботу 13.02.2016р. о 12:00 у приміщенні ТЦ «Sky Park» на 3-му поверсі відбувся  благодійний, розважально-культурний  захід з організації сімейного дозвілля – «Фестиваль улюблених захоплень».

 Відкриття фестивалю відбулося  о 14:00.  Протягом 13-14 лютого 2016 р. проходили конкурси, майстер-класи, благодійні акції, демонстрації та покази від вітчизняних виробників одежі, аксесуарів, виробів ручної роботи. Відбулися  виступи  творчих колективів у форматі «Конкурс».

Було проведено показовий екологічний техно-майстерклас в атракціоні «РобоТір»

     Фестиваль представив та популяризував напрямок розвиваючих арт-практик:  мистецтво майстрів в секторі хенд-мейд, еко-проекти, виступи творчих колективів та хореографічних груп. Відбулися благодійні та подарункові  майстер-класи по виготовленню «Валентинок». За підтримки ТМ «Вацик» та депутата вінницької ОДА Станиславенко Л. було організовано  солодкий стіл для дітей із малозабезпечених сімей, дітей переселенців та дітей чиї батьки перебувають в АТО.

В програмі заходу прийняли участь танцювальні колективи та студії:

Модельна агенція STEFANEL – керівник Маліков А.

Студія танцю «Шахіна»           -  керівник Подолянчук Д.

Студія Танцю ZUMBA             - керівник Новосилецька І.

     Захід є  благодійною, громадською ініціативою ГО «Академія творчості «АРТЕККО». Сценарій заходу  розроблено згідно з концепцією національно-патріотичного виховання дітей та молоді

 

Запрошення, Положення про Фестиваль і фотоконкурс: http://ueeu.in.ua/lhf

Прес-реліз і лист до ОДА: http://ueeu.in.ua/lhp  

Фото звіт у соцмережах ВК  та ФБ

Фотозвіт у мережі GOOGLE

Yootube 

      Видання «20 хвилин»

       За підсумками  – відбулося  нагородження учасників.

Проведено заходи в рамках фестивалю: 

  • Майданчики творчості: майстер-класи з  розвиваючих арт-практик
  • Покази вбрання та  виробів етнічного походження та етно-арт тематики
  • Розважальні та благодійні заходи, конкурси, виступи, ігрові змагання між учасниками.
  • Танцювальні майстер-класи
  • Костюмовані ігри;
  • Фотомайданчики для проведення фото-конкурсів та фотовиставок
  • Виступи співаків та фолькльорних груп в межах конкурсу
  • Благодійний ярмарок товарів та майстеркласів з hendmade етнічного походження

 

Спонсори та підтримка:

1) Ініціатором, спонсором та організатором  заходу  є:  ГО «Академія творчості «АРТЕККО» - Луцяк В.В. та АТМ «Лабораторія освітнього дизайну» КВНЗ ВАНО – Луцяк М.Я.

            2)ТЦ «Sky Park» - надаd   спонсорську підтримку та забезпечиd   приміщення для проведення фестивалю:   3-й пов.  по вул. Козицького, 51.

            3) Дитячий магазин «Антошка» надав  2 благодійні сертифікати на придбання одягу дітям із малозабезпечених сімей, подарунки та набір йогуртів для організації солодкого столу.

Була представлена колекція дитячого вбрання модельною студією STEFANEL.

Подарунки та призи вручала директор Вінницького магазину – Курченко Лариса.

             4) Людмила Станіславенко – депутат Вінницької ОДА  про спонсорувала майстер-клас з рукоділля 

             5) Кондитерський дім «ВАЦАК» - надав солодощі для організації солодкого столу дітям переселенцям та дітям із малозабезпечених сімей.

             6) Інформаціїний спонсор та партнер – телеканал ВДТ розмістив сюжет у програмі «Віконечко»

Група дітей із школи майбутнього журналіста провели навчальне інтерв’ю та записали сюжет для створення дитячої передачі «Віконечко» - під керівництвом куратора Накорнеївої Є.

Інформаційну  підтримку надано:

Інформація в СМІ розміщена  від  «20 хвилин»

             7) Оформлення залу декораціями та меблями забезпечено виробником ексклюзивних меблів ТМ «Wood Майстер» - в особі директора Комарницького І. – тел.

             8) Вироби та заготівки із реревини для проведення благодійних майстер-класів та демонстрацій надані  тм «Майстерня Містера Томаса» - тел.

 

 

Організатори фестивалю:

ГО «Академія «АРТЕККО» - керівник Луцяк В.В.

АТМ «Лабораторія освітнього дизайну» КВНЗ ВАНО – Луцяк М.Я.

Режиссер-постановник (Агенція STEFANEL) Маліков А.

Партнери: АТМ «Центр інноваційних технологій освіти»

КВНЗ ВАНО - керівник Загоруйко О.Д.

Партнерська програма «Територія інновацій»

Підтримка фестивалю:

«Департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю»  ВМР – директор департаменту Мисловська А.О.

«Кафедра методології та управління освітою» - керівник Юрчук Л.Н.

 

Матеріали

Універсіади-2013 - частина національного ексклюзивного комплексного продукту об'єднаного під спільною назвою - "(ЕЕККОО)"(еколого-економічний, конкурсно-консультаційний, образотворчий осмос)(економіка дружня до екології "ЕКО в квадраті", позашкільні технології засвоєння знань та вмінь у мобільній школі майстрів), готує пропозиції до законів по освіті, екології, економіці, культурі та спорту, подає власні проекти до Книги рекордів України, підтримує творчі ініціативи та починання. ЕЕККОО складається з Програми "Територія інновацій", еколого-економічних та освітньо-пізнавальних (ігри "Інтеллектуальний капітал", "Битва Еко-кіборгів", Універсіади з бізнес-моделюванням та Фінансовим плануванням Сім`ї, Програма по розділенню відходів у навчальних закладах "Європейське місто", Інтернет канал і телепрограма "ЕкоАльтернатива", "Економіка і право" та молодіжне підприємство "Рекламна платформа Альтернативний вектор", постійно діючий круглий стіл "Сучасна позашкільна освіта"), регулярних соціально орієнтованих (майстер-класи для людей з особливими потребами і дітей, які пропагують національну символіку), образотворчих (створення арт-об'єктів), конструкторсько-технічних (міжнародний фестиваль екко-моделей, майстерня веломобілей і авіамоделей, гуртки з ракетобудування) і національно-культурно-спортивних ("Вітаю Вій", новорічне шоу "ЗОЛОТА ПІРАМІДА", "Ред Рута Руеда" та інші до календарних свят, секції та турніри з тенісу, шахів, капоейри, конкурс "Еко-сімей") заходів, у тому рахунку інтерактивних, акцій («Велопаркінг кожному магазину», «Еко-локації роздільного збору відходів у кожний під`їзд будинку», патріотична акція "Рожева піраміда миру" та ін.), з використанням міжнародних программ (Stop Eco Mess, Aflatoun, «Зелена демократія» ("Розвиток спроможності учнівського самоврядування через екологічну освіту" Фонду посольства США в Україні), рекомендованих для дітей та батьків ГО «Академія творчості "АРТЕККО"», ГО «Центр інноваційних технологій», Центром інноваційних технологій освіти, авторськими творчими майстернями-лабораторіями ВОІПОПП.

«Alis inserviendo consumor»

Найближча зустріч
Консультування з Тестових Завдань
у Скайпі з 18.00 (день узгоджується за телефоном). докладніше

Заняття по економетриці, основам підприємництва та ремесел, програмуванню та WEB-дизайну, тенісу,..., у профільних клубах (гуртках) та консультаціі з закордонними спеціалістами, будуть проводитись безкоштовно і після закінчення Універсіади.

Скайп-конференція

Чекаємо реєстрацію музичне училище, технічний, агрономічний, транспортний коледж